1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το ελαιόλαδο. Σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
3. Γεμίζουμε τα θηκάκια για muffin έως τα ¾ τους και προσθέτουμε λίγο ακόμα τριμμένο τυρί πάνω από το καθένα.
4. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.
5. Αφαιρούμε από τη θήκη, τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και απολαμβάνουμε.1 φλιτζάνι βρώμη Quaker αλεσμένη σε αλεύρι
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
¾ του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.γ. baking powder
1 φλιτζάνι γάλα
¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 αυγά
3 κ.σ. κομμένο σχινόπρασο ή μαϊντανός
½ κ.γ. τριμμένο λευκό πιπέρι (ή άλλα μπαχαρικά)