1. Αφού πλύνετε τα κολοκυθάκια, τα τρίβετε στον τρίφτη, τα ζυγίζετε και τα βάζετε
σε σουρωτήρι να στραγγίξουν για μερικά λεπτά.
2. Ψιλοκόβετε την πιπεριά και τον μαϊντανό.
3. Αναμειγνύετε σε μπολ τα τριμμένα κολοκυθάκια με το καλαμπόκι, την ψιλοκομμένη πιπεριά, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τη ρίγανη και τα μπαχαρικά.
4. Τρίβετε στο μπλέντερ τη μισή ποσότητα Quaker, τη ρίχνετε στο παραπάνω μπολ
μαζί με τις υπόλοιπες νιφάδες και ανακατεύετε.
5. Στρώνετε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου και ανάβετε στους 170 βαθμούς αέρα.
6. Παίρνετε μια μεγάλη κουταλιά και ρίχνετε στη λαδόκολλα, «στρώνοντας» την ελαφρώς
με τα δάχτυλά σας. Συνεχίζετε με όλο το μίγμα.
7. Ψήνετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια αλλάζετε σε αντιστάσεις για ακόμα 10-15 λεπτά ώστε να πάρουν χρώμα.
8. Σερβίρετε αφού κρυώσουν ελαφρά.