Γλυκές συνταγές ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ QUAKER ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ
recipe-page-banner-icon-bluebf558dac00b14953bb496309ce850812
recipe-page-banner-icon
Συνταγή

Δες βήμα – βήμα τη συνταγή του Γαβριήλ Νικολαΐδη σε video εδώ!

  1. Στήνουμε μπεν μαρί, βάζοντας ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και από πάνω ένα πυρίμαχο μπολ.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  3. Προσθέτουμε το αλάτι στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
  4. Βάζουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλατος και την χτυπάμε με μίξερ χειρός να αφρατέψει.
  5. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη λιωμένη κουβερτούρα και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε.
  6. Τελος προσθέτουμε τις Τραγανές Μπουκιές, Quaker, Δημητριακά με Βρώμη με γεύση Cookies and Cream και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  7. Μεταφέρουμε στο τσέρκι μας και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Εγώ το αφήνω πάντα για μια ολόκληρη νύχτα.
  8. Διακοσμούμε προαιρετικά με λιωμένη λευκή κουβερτούρα, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

 

Υλικά

    100 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
    500 γρ. γιαούρτι (στραγγιστό)
    400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
    1/2 κτγ αλάτι
    1 κτγ εκχύλισμα βανίλιας
    450 γρ. Quaker, Τραγανές Μπουκιές, Δημητριακά με Βρώμη, με γεύση Cookies and Cream
    50 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη (προαιρετικά)

Δοκιμάστε επίσης...

Αντλήστε έμπνευση από τη δύναμη της βρώμης!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: