Pan Cakes με Quaker και Παγωτό Βανίλια

Κατηγορία: Πρωινό,Επιδόρπιο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

- 500 γρ. γάλα φρέσκο
- 400 γρ. Quaker
- 3 αυγά
- 4 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
- σιρόπι σοκολάτας
- παγωτό βανίλιας
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το Quaker, τα αυγά, τη ζάχαρη και χτυπήστε τα με μίξερ ή με χτυπητήρι, προσθέτοντας σταδιακά το γάλα και το μπέικιν πάουντερ μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα
- Ζεστάνετε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και το λιπάνετε το με μαργαρίνη ή ηλιέλαιο
- Ρίξτε το μείγμα στο κέντρο του τηγανιού με μια βαθιά κουτάλα σούπας και με μικρές κινήσεις του χεριού σας απλώστε το σχηματίζοντας μικρούς δίσκους. Ψήστε μέχρι να ροδοκοκκινίσει η κάτω πλευρά και στη συνέχεια, με μία τσιμπίδα – σπάτουλα, γυρίστε και ψήστε και την άλλη πλευρά
- Ακουμπήστε το pan cake σε χαρτί κουζίνας
- Επαναλάβετε τη διαδικασία ώσπου να τελειώσει το μείγμα
- Στο κέντρο του κάθε pan cake, τοποθετήστε μία κουταλιά της σούπας παγωτό βανίλια, περιχύστε με σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε
 

Δείτε απολαυστικούς συνδυασμούς για το πρωινό σας