1. Σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε τη βρώμη με νερό και την αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
2. Αφαιρούμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτοντας τη ricotta, το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.
3. Γαρνίρουμε με τις φέτες πορτοκαλιού, τα καρύδια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
1/2 φλιτζάνι βρώμη Quaker
1 φλιτζάνι νερό
1/4 ricotta χαμηλών λιπαρών
1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ.γ. μέλι
3 φέτες πορτοκάλι
2 κ.γ. σπασμένα καρύδια
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη