1. Προσθέτουμε τη βρώμη Quaker στο δοχείο της επιλογής μας και έπειτα το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας.
2. Στη συνέχεια, τοποθετούμε μία στρώση από ροδάκινα.
3. Τέλος γαρνίρουμε με μέλι, κανέλα και τον λιναρόσπορο.
4. Το βάζουμε στο ψυγείο και το απολαμβάνουμε το επόμενο πρωί ή μερικές ώρες αργότερα!
1/2 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2/3 του φλιτζανιού κομμένα ροδάκινα
2 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
2 κ.γ. λιναρόσπορος