1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 1800 βαθμούς.
2. Σε μεσαίο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματίσουν μία κολλώδη ζύμη.
3. Ζυμώνουμε για λίγο και σχηματίζουμε μία μπάλα.
4. Τοποθετούμε τη μπάλα της ζύμης πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με επιπλέον αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τη ζύμη με τη βοήθεια πλάστη.
5. Χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι, κόβουμε την απλωμένη ζύμη σε κυκλικά κομμάτια.
6. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ταψάκι με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 20-25’’, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
7. Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως πριν τα απολαύσουμε.
1 φλιτζάνι βρώμη Quaker
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. γάλα της επιλογής σας
1 κ.σ. στιγμιαίος καφές