1. Βάζετε τα σύκα σε μπολ με νερό για 30 λεπτά να μαλακώσουν.
2. Στη συνέχεια τα στραγγίζετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ.
3. Πολτοποιείτε για λίγο (δε θα λιώσουν εντελώς) και στη συνέχεια προσθέτετε το Quaker, το ταχίνι,
το κακάο, την άχνη και λίγο από τον χυμό. Πολτοποιείτε, σταματάτε και ελέγχετε το μίγμα.
4. Με ένα κουτάλι κατεβάζετε το μίγμα από τα πλαϊνά, αν χρειαστεί ρίχνετε λίγο ακόμα χυμό
και πολτοποιείτε πάλι.
5. Στη συνέχεια παίρνετε μικρή ποσότητα με ένα κουταλάκι, πλάθετε μπαλάκι
και κυλάτε στο ινδοκάρυδοπου έχετε βάλει σε μπολάκι.
6. Το μίγμα είναι μαλακό και ελαφρώς υγρό και το ινδοκάρυδο «κολλάει».
7. Τα διατηρείτε στο ψυγείο.