1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το Quaker, τα αυγά, τη ζάχαρη και χτυπήστε τα με μίξερ ή με χτυπητήρι, προσθέτοντας σταδιακά το γάλα και το μπέικιν πάουντερ μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα.
2. Ζεστάνετε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και το λιπάνετε το με μαργαρίνη ή ηλιέλαιο.
3. Ρίξτε το μείγμα στο κέντρο του τηγανιού με μια βαθιά κουτάλα σούπας και με μικρές κινήσεις του χεριού σας απλώστε το σχηματίζοντας μικρούς δίσκους. Ψήστε μέχρι να ροδοκοκκινίσει η κάτω πλευρά και στη συνέχεια, με μία τσιμπίδα – σπάτουλα, γυρίστε και ψήστε και την άλλη πλευρά.
4. Ακουμπήστε το pan cake σε χαρτί κουζίνας.
5. Επαναλάβετε τη διαδικασία ώσπου να τελειώσει το μείγμα.
6. Στο κέντρο του κάθε pan cake, τοποθετήστε μία κουταλιά της σούπας παγωτό βανίλια, περιχύστε με σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε.